Conspiraţii la Washington: comandantul Gărzii Naţionale va fi demis exact în ziua inaugurării

De la George Washington încoace, de-a lungul deceniilor din ce în ce mai amplă şi mai spectaculoasă, o ceremonie de inaugurare a marcat începutul mandatului de 4 ani al fiecărui preşedinte american. Ea a debutat acum 228 de ani, la 30 aprilie 1789, la New York, a zăbovit, apoi, mai bine de un deceniu la Philadelphia, în statul Pennsylvania, iar din 1801, de la primul mandat al lui Thomas Jefferson, renascentist şi autor al Declaraţiei de Independenţă a SUA de la 1776, a poposit şi a rămas până astăzi pe Dealul Capitoliului, la Washington, unde se află Congresul american. Ultima inaugurare prezidenţială, cea din vinerea de 20 ianuarie 2017 a acestei săptămâni, îl aduce la Casa Albă, la adresa: 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC 20 500 (telefoane din România, pentru contacte 001- 202 456 1414, sau pentru programări de vizite 001- 202 456 2121), pe Donald John Trump, al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.donald-trump-trademarked-a-ronald-reagan-slogan-and-would-like-to-stop-other-republicans-from-using-it

Colonia saluta: „Ave Caesar”!Te asteptam la Bucuresti sa-ti iei in primire cel de’al 51 -lea stat de peste mari,Romania. Make Romanian great again!

Noul război dintre stânga neoliberală şi noul val reprezentat de Donald Trump se ascute, pe ultima sută de metri înaintre de 20 ianuarie, dată la care noul preşedinte va intra în funcţie.
Generalul maior Errol R. Schwartz, aflat de mai mulţi ani la conducerea Gărzii Naţionale în Washington D.C., va fi eliberat din funcţie pe 20 ianuarie la ora 12 ora locală, exact în momentul în care Donald Trump va fi învestit preşedinte.

Conform unui raport al Washington Post, plecarea generalului, care ar fi trebuit să supervizeze securitatea pe durata întregii ceremonii, este extrem de bizară, dată fiind importanţa evenimentului din punct de vedere al securităţii naţionale.

„Momentul este cu siguranţă extrem de neobişnuit” a afirmat generalul într-un interviu, în care a confirmat memoriul citat de Washington Post.

În timpul ceremoniei de inaugurare a noului preşedinte Schwartz ar fi trebuit să comande atât membrii Gărzii cât şi un contigent de 5000 de soldaţi neînarmaţi, trimişi din toată American.

În plus Schwartz ar fi trebuit să supravegheze sprijinul armat aerian, care asigură securitatea capitalei americane în timpul ceremoniei.

„Oamenii mei vor fi în teren” a declarat Schwartz, 65 de ani. „Îî voi trimite în teren dar nu voi putea să-i primesc atunci când se întorc”. Generalul a mai adăugat că „nu ar părăsi niciodată misiunea în timpul unei bătălii”.

Schwartz, a fost numit comandant al Gărzii Naţionale de către fostul preşedinte american George W Bush, în 2008, şi a rămas în funcţie pe durata celor două mandate ale lui Barack Obama.

În interviul său, Schwartz a declarat că ordinul a venit de undeva de sus din Pentagon, însă nu ştie precis cine anume este responsabil.

Toate urmele duc la Barack Obama

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s