Reclădirea templului din Ierusalim este în curs de desfășurare

Iata ce putem citipe: ortodoxinfo.ro

Breaking Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui Mesia” – adică pentru venirea Antihristului…Forțele de ordine israeliene angrenate în a-l întâmpina pe Mesia

În toate cetățile tale, pe care Domnul, Dumnezeul tău, ți le dă, îți vei pune judecători și dregători, după seminții, ca să judece poporul cu judecată dreaptă.” Deuteronomul 16:18 (Biblia Israelită)

Șeful Poliției, Roni Alsheikh, rabinul Zidului de Vest, Shmuel Rabinovich, șeful rabin al Israelului, Itzhak Yosef, iau parte la aprinderea lumânărilor de Hanuka pe Menora cea mare, așezată la Zidul de Vest, în Orașul Vechi al Ierusalimului, la 28 decembrie, 2016. (Fotografie de Mendy Hechtman / Flash90)

Roni Alsheikh, comisarul israelian al poliției, a anunțat săptămâna trecută că personalul departamentului său se pregătește pentru sosirea lui Mesia într-un mod cu adevărat unic. Alsheikh a fost filmat la o celebrare susținută de Chabad Hasidimi în cartierul său din Givat Shmuel, nu departe de Tel Aviv, în onoarea lunii a 19-zecea ebraice, Kislev.

„Noi, poliția, suntem foarte implicați în consolidarea mitzvot (poruncile biblice) între om și aproapele său”, a anunțat Alsheikh la adunare. „Când va veni Mesia, toată lumea va dori să îl întâmpine, astfel că va deveni foarte aglomerat”, a prezis comisarul. Acesta va fi un moment în care va trebui să fim foarte puternici în respectarea aproapelui nostru.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s