Rabin celebru-a doua venire a lui Iisus va avea loc în 2022

Unul dintre principiile de bază ale iudaismului este credinţa că Mesia (mashiach-mĕşǐ֥yẖa în ebraică) poate sosi în orice moment. BIN

A doua venire a lui Iisus Hristos va avea loc în anul 2022. Cel puțin asta susține rabinul israelian Yosef Berger.PhotoÎn anul 2022 se va forma o nouă stea care va fi vizibilă pe cer, iar acest eveniment anunță sosirea Mesiei. Berger este convins că se va întâmpla acest lucru și se bazează pe ceea ce scrie în Vechiul Testament.

Berger afirmă că în Thora iudaică se vorbește despre ridicarea unei stele deasupra Israelului, moment astronomic care va coincide cu venirea lui Iisus pe Pământ.

Rabinul vorbește și despre informațiile profetice oferite de cartea Zohar, o importantă carte de misticism a evreilor din secolul XVI. Acolo, conform lui Berge, scrie că Mântuitorul va apărea odată cu formarea noii stele, programată pentru anul 2022.

Berger se bucură de aprecierea a peste 3 miliarde de persoane din întreaga lume. Presa israeliană susține că multe din profețiile sale s-au împlinit de-a lungul timpului, scrie Breaking Israel News

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s