Rabin mistic vizitat de profetul Ilie cu mesajul: „patru porți sunt închise, dar Una este deschisă „

23. Iată că Eu vă trimit pe Ilie proorocul, înainte de a veni ziua Domnului cea mare şi înfricoşătoare;Maleahi 3

Ultima sâmbătă seara, un rabin mistic a căzut într-o transă și a primit o viziune divină, care l-a avertizat că porțile cerești se vor închide, aducand o perioadă de suferință la nivel mondial. Viziunea a arătat că o poartă a fost forțată să se deschidă temporar de către profetul Ilie, dar cheia pentru a menține acea poarta deschisă este în mâinile oamenilor.

Sâmbătă seara, rabinul Amram Vaknin, un rabin mistic renumit din Asdod, a ajuns la casa surorii sale, în Ashdod pentru a efectua serviciul Havdallah la terminarea Shabatului. În timpul rostirii binecuvântărilor, a căzut într-o transă profundă. El a ramas in starea de transa timp de aproximativ 20 de minute, din când în când gemând și mormăind. În mijlocul transei,a vorbit, dând un mesaj clar pentru tot Israelul.

„Aaah, Ierusalim,” rabinul gemu. „Rugați-vă pentru Jerusalem.Este nevoie ca toți să se roage din cauza decretele dureroase. Modul în care orașul suferă astăzi! „La acest moment, rabinul a avut o viziune a stat de vorbă cu profetul Ilie. Rabinul Vaknin, care a avut mai multe viziuni puternice cu Ilie, se roagă frecvent la peștera profetului din Haifa. Profetul ii apare ca un ghid spiritual în viziunile sale.

Multe dintre predicțiile sale au devenit realitate. In octombrie 2015, rabinul Vaknin a avut o viziune care prevestea vărsare de sânge evreiesc în Israel. Tragic, viziunea s-a dovedit a fi corectă. Valul de violență care a început cu doar câteva săptămâni înainte de această viziune a continuat cu intensitate crescută până in vară. În acel moment, au existat aproape o mie de înjunghieri, tir, și atacuri cu vehicule soldate cu peste 650 de răniți israelieni și  47 uciși.

„Bună ziua, Eliyahu (Ilie) Profetul.Te rog, Ilie, deschide una dintre cele cinci porți pentru ei în ceruri. Doar în cazul în care doresc să facă teshuva (atone) și rugați-vă, și se va opri cu minciunile și falsitatea, astfel încât o poartă va fi deschisă pentru ei. Și dacă ei nu se pocăiesc, atunci acea poarta se va inchide „,a continuat rabinul Vaknin în timp ce era în transă. După o altă pauză lungă, rabinul a primit un răspuns.

„Profetul Ilie a deschis o poartă bine. Cum va fi în Ierusalim, va fi bine și rău „, a spus el. „Ei nu doresc să se roage! Ei nu doresc să se oprească minciunile și răul. Nu înțeleg. Ilie a deschis o poartă din cele cinci, o poarta de bine. „Rabinul Vaknin a explicat mai târziu viziunea sa lui Gil Nahman, asistentul său personal.

„Ilie, profetul a venit să-i dea acest mesaj, deoarece un moment dificil vine la Ierusalim”, a declarat Nachman pentru Breaking News Israel. „Sunt cinci porți care pot fi folosite pentru a avea acces la mila cerului, dar numai una este deschisă. Ilie a deschis acea poartă finală de dragul lui Israel. Există, pe cale de a fi un moment dificil cu mult sânge vărsat, și două gedolim (cele mari) vor muri. „

„La un moment dat, în viziunea sa, rabinul Vaknin l-a întrebat pe Ilie:” Dacă este o poartă de bine pe care ați deschis-o, atunci de ce sunt atât de mulți care vor muri? ‘ „Rabinul primi un mesaj, care a explicat această aparentă contradicție. „El a spus că din perspectiva noastră este rău, dar din cer, se pare bine pentru că, în cele din urmă, va fi o mare victorie și Eliyahu HaNavi (profetul), va sosi în mod clar.

„Poarta este deschisă, dar dacă nu vom trece prin poarta este de până la noi. El a spus că toată lumea trebuie să se roage și să se pocăiască chiar acum „, a conchis Nahman. „Ilie a spus ‘de la mare la mic” trebuie să se roage. ” Probabil face referire la Profeţia din Ezekiel 38-39 când Ierusalimul  va fi împresurat şi va avea loc Bătălia de la Meghido.

Source: breakingisraelnews.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s