24. Şaptezeci de săptămâni sunt hotărâte pentru poporul tău şi pentru cetatea ta cea sfântă până ce fărădelegea va trece peste margini şi se va pecetlui păcatul şi se va ispăşi nelegiuirea, până ce dreptatea cea veşnică va veni, vedenia şi proorocia se vor pecetlui şi se va unge Sfântul Sfinţilor.
25. Să ştii şi să înţelegi că de la ieşirea poruncii pentru zidirea din nou a Ierusalimului şi până la Cel-Uns – Cel-Vestit – sunt şapte săptămâni şi şaizeci şi două de săptămâni; şi din nou vor fi zidite pieţele şi zidul din afară, în vremuri de strâmtorare.
26. Iar după cele şaizeci şi două de săptămâni, Cel-Uns va pieri fără să se găsească vreo vină în El, iar poporul unui domn va veni şi va dărâma cetatea şi templul. Şi sfârşitul cetăţii va veni prin potopul mâniei lui Dumnezeu şi până la capăt va fi război – prăpădul cel hotărât.
27. Şi El va încheia un legământ cu mulţi într-o săptămână, iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa şi prinosul şi în templu va fi urâciunea pustiirii, până când pedeapsa nimicirii cea hotărâtă se va vărsa peste locul pustiirii”. Daniel cap 9

Rabinul Moshe Shturnbuch, o persoană extrem de respectată în comunitatea evreiască ortodoxă, este cel care a adus la cunoştinţă informaţii despre un secret de sute de ani.
Descendent dintr-o lungă linie de învăţaţi evrei, Rabbi Shturnbuch este strănepotul rabinului Elijah de Vilnius (cunoscut și ca Vilna Gaon), un savant evreu din secolul 18, care este bine cunoscut pentru contribuţiile sale în înţelegerea procesului mesianic, potrivit efemeride.ro.

Vilna Gaon, chiar înainte de moartea sa, a dezvăluit unui cerc de prieteni ceea ce vor aduce vremurile viitorului. Aceasta nu este considerat o profeție, pentru că Gapon niciodată nu s-a considerat un profet în adevăratul sens al cuvântului, ci un mesager al divinității.

„Atunci când ruşii vor cuceri oraşele Crimeei, vor veni vremurile lui Mesia, iar paşii săi se vor face simţiţi. Şi când veţi afla că ruşii au ajuns la Constantinopol (astăzi Istanbul), pune-ţi hainele de Shabbat şi nu le mai scoate, deoarece asta înseamnă că Mesia este pe cale să vină în orice clipă„.

Precizia cu care a fost făcut depășește orice profeție de până în prezent

Acest mesaj a fost denumit procesul Mesianic și a fost bine păzit timp de mai multe decenii. Precizia cu care a fost făcut depășește orice profeție de până în prezent, pentru că Rusia a cucerit deja Crimeea (martie 2014) și vremurile de apoi sunt în plină desfășurare.

Partea a doua a procesului Mesianic (credința întru Mesia), încă nu s-a petrecut și conform contextului politic actual nu există prea mari șanse să se petreacă.

Interesant este faptul că și Nostradamus a prezis că într-o bună zi armata roșie va ajunge până în Turcia. Atunci va fi momentul în care războiul nevăzut se va încheia, pentru ca mai apoi Mesia să revină pentru totdeauna pe Terra.

„După aceste şaizeci şi două de săptămâni, Unsul va fi stârpit şi nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea şi Sfântul Locaş, şi sfârşitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât ca războiul va ţine până la sfârşit şi împreună cu el şi pustiirile.” (Daniel 9:26)

Source: dcnews.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s