Step by step,spre cipuire…

16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul cap.13

Cu dimensiuni reduse față de formula actuală, noile cărți de identitate vor fi de mărimea unui card bancar. Cardul va fi scos în mai multe variante. În varianta simplă, care va avea în plus față de actualele carți de identitate data nașterii și semnătura posesorului.
noua-carte-untitled-project-1-mpeg4-16x9-68381400_68381400Varianta electronică va conține un CIP dat și ea va fi emisă în două variante — cu sau fără amprente. Cardul electronic va conține (datele din) cardul de sănătate, va avea un cod PIN putând fi conectată la diverse baze de date: Evidenţa Populaţiei, Casa de Sănătate și, ataşând o semnătură electronică autorizată, vor putea consulta datele Registrului Comerţului dar vor putea încheia contracte de la distanţă.

Cu aleasa stima si nepretuita mandrie patrhotica Tv 1 ne anunta ca:

Cei care se tem de inovaţie şi tehnologie vor putea opta pentru varianta simplă, fără cip, ceilalţi ar putea alege cartea de identitate electronică cu amprente sau fără. Aceasta prezintă însă mai multe avantaje.

Ca atare m-am linistit deplin.Astept cu nerabdare clipa cand imi vor spune cu manie proletaraă că doar cipul injectat este solutia suprema,iar cei care nu-l vor nu merită să facă parte din NOM.

Cartea de identitate electronică va avea un PIN, iar cipul va putea fi conectat la baza de date a Evidenţei Populaţiei sau a Casei de Sănătate şi va înlocui cardurile de sănătate pe măsură ce acestea expiră. În plus, cei interesaţi îi vor putea ataşa o semnătură electronică autorizată, pentru a încheia contracte de la distanţă sau consulta informaţii de la Evidenţa Populaţiei, Registrul Comerţului sau Casa de Sănătate, aşa cum fac deja avocaţii sau notarii.

Acest pas face parte din metode si tehnici de manipulare ,iar ca tehnica se numeste”tehnica piciorului in usa”. Adica,nu-i spui lui Ion ca vrei sa-i bagi un cip intre degete sau prin vene sa i-l inoculezi in sange si de acolo in creier. Nu! Faci ca totul sa decurga firesc si ii demonstrezi cat de usor si de facil devine si obtine „TOTUL”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s