Un atac american asupra Coreei de Nord e tot mai aproape.

Update: Două BOMBARDIERE B-1B Lancer ale SUA au SURVOLAT peninsula coreeană.

Kim a reacționat:  Sunt pregătiri complete de LUPTĂ

bombardiere-465x390

Regimul de la Phenian a mai efectuat un test cu rachetă balistică, sâmbătă, în ciuda tuturor avertismentelor din partea SUA.

Chiar dacă testul a eșuat, la fel ca cel precedent, Donald Trump a remarcat imediat că liderul nord-coreean „a arătat lipsă de respect faţă de dorinţele Chinei şi faţă de foarte respectatul său preşedinte când a lansat racheta, deşi fără succes”. „Rău!”, a notat preşedintele SUA.

“Decizia Coreii de Nord de a efectua un test balistic reprezintă o gravă ameninţare la adresa Japoniei”, a declarat premierul japonez, Shinzo Abe. Grupul de nave al portavionului USS Carl Vinson a ajuns în apele peninsului Coreea și i se va alătura marți submarinul nuclear USS Michigan. Sursa : romanialibera.ro

SUA-incoltesc-Coreea-de-Nord--Nave-de-razboi-japoneze-se-alatura-americanilorMarile puteri ale lumii continua sa-si adune vasele de razboi in jurul Peninsulei Coreene, un portavion amfibiu francez sosind in Japonia pentru exercitii in Pacific, in contextul tensiunilor tot mai ridicate intre tarile ocicidentale si Coreea de Nord. Nava mistral a ajuns la Sasebo, sâmbătă, înaintea exercițiilor care ar putea însă să supere China.

full-i-4-1487843322.jpgVasul francez va conduce exercițiile militare din apropierea insulei Guam, luna viitoare, împreună cu forțele navale din SUA, Marea Britanie și Japonia, scrie The Independent.

imageResizeJaponia a trimis un distrugător pentru a escorta nave militare americane desfășurate în regiune, pe fondul creșterii tensiunilor din Peninsula Coreea, transmit luni DPA și Kyodo.

Advertisements

One thought on “Un atac american asupra Coreei de Nord e tot mai aproape.

  1. Pingback: USA a mai trimis un portavion spre Peninsula Coreeana – Calator Astral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s