Camp electromagnetic misterios, descoperit la Mormantul Mantuitorului Iisus Hristos. O noua dovada a Invierii

1. Iar în prima zi după sâmbătă, foarte de dimineaţă, au venit ele la mormânt, aducând miresmele pe care le pregătiseră.
2. Şi au găsit piatra răsturnată de pe mormânt.
3. Şi intrând, nu au găsit trupul Domnului Iisus.
4. Şi fiind ele încă nedumerite de aceasta, iată doi bărbaţi au stat înaintea lor, în veşminte strălucitoare.
5. Şi, înfricoşându-se ele şi plecându-şi feţele la pământ, au zis aceia către ele: De ce căutaţi pe Cel viu între cei morţi?
6. Nu este aici, ci S-a sculat. Aduceţi-vă aminte cum v-a vorbit, fiind încă în Galileea,
7. Zicând că Fiul Omului trebuie să fie dat în mâinile oamenilor păcătoşi şi să fie răstignit, iar a treia zi să învieze.
8. Şi ele şi-au adus aminte de cuvântul Lui. Luca cap. 24

Marie-Armelle Beaulieu, editor al Revistei Holy Land, cu ocazia renovarii Sfantului Mormant , a declarat :

Emotiile inca nu m-au lasat.
Am intrat în Edicula, a doua zi după deschiderea Mormântului lui Iisus.Era întuneric și, doar la lumina telefonului meu, am descoperit piatra pe care a fost depus Trupul lui Iisus. Asemenea Mariei Magdalena, lui Petru și Ioan… La patru luni mai târziu, emoția nu m-a lasat. Creierul meu este inca într-o stare a unei experiențe marcante. Asta nu a adăugat nimic la credința mea în Invierea lui Iisus. La urma urmei, am intrat si am găsit Mormântul gol: asta îmi spune că Hristos este viu!Mormantul poate fi, foarte bine, restaurat, dar el este tot gol. Aceasta Taina a vidului, din acest loc al Sfântului Mormânt, ne angajeaza intr-o calatorie a credinței:

Credeti! Pentru că singurul loc unde El nu este, este aici.

Camp electromagnetic misterios, descoperit la Mormantul Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos. O noua dovada a Invierii

În primul rând, au existat imediat glasuri care au marturisit că oamenii de știință au fost invadati de un miros aromat si dulce imediat dupa ce au inceput sa indeparteze piatra care acoperea Sfantul Mormant. Aceste zvonuri nu au fost confirmate, dar ceva similar a fost raportat si ultima dată când Mormântul Sfant fusese deschis (dar doar partial), adica în anul 1809, de catre arhitectul Nikolaos Komnenos.

Cea de-a doua experienta uimitoare, iar aceasta este si dovedita stiintific: Marie-Armelle Beaulieu, redactor-șef al revistei frantuzesti „Terre Sainte”, a primit confirmarea unui om de știință din echipă, conform careia Mormântul a fost marcat de un câmp electromagnetic puternic și inexplicabil, care chiar le-a stricat echipamentul.

„Fenomenul a fost confirmat de unul dintre oamenii de știință autorizați să acceseze Mormântul”, raportează publicatia Aleteia.

„Ulterior, unul dintre șefii echipei de construcții, Antonia Moropoulou, a asigurat că este foarte greu să ne imaginăm, că cineva ar fi dispus să-și pună în pericol reputația, doar datorită unei ‘avalanse de publicitate'”.

Jurnalistul vorbeste despre surprinderea oamenilor de știință, din momentul indepartarii placii care acoperea Sfantul Mormant: ei apreciasera că Mormântul ar fi trebuit sa fie cu mult mai mic decât era el de fapt.

Concluzia acestora: rezultatele analizelor pe care le facusera anterior, folosindu-se de instrumente specializate, parea ca au fost ‘distorsionate de un camp perturbator electromagnetic’, despre care unii presupun deja ca nu ar fi nimic altceva decat o alta urmă evidenta a Invierii.

Dar, potrivit lui Marie-Armelle Beaulieu – o jurnalista rezidenta in Ierusalim, pentru ultimii 17 ani – nucleul esențial al problemei se găsește în altă parte:

„Aveam obiceiul de a îngenunchea înaintea Mormântului lui Hristos, apoi m-am gândit și am crezut că este absurd, pentru că nu era o Prezență reală(…). Dar, în Mormântul Sfânt, în fața acestui Mormânt, există o ‘absență reală’. Un mormânt gol. Un miracol în fața căruia toti genunchii se îndoaie, în Cer, pe Pământ și în Iad”.

Sursa : LONews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s