Rabin celebru-a doua venire a lui Iisus va avea loc în 2022

Unul dintre principiile de bază ale iudaismului este credinţa că Mesia (mashiach-mĕşǐ֥yẖa în ebraică) poate sosi în orice moment. BIN

A doua venire a lui Iisus Hristos va avea loc în anul 2022. Cel puțin asta susține rabinul israelian Yosef Berger.PhotoÎn anul 2022 se va forma o nouă stea care va fi vizibilă pe cer, iar acest eveniment anunță sosirea Mesiei. Berger este convins că se va întâmpla acest lucru și se bazează pe ceea ce scrie în Vechiul Testament.

Berger afirmă că în Thora iudaică se vorbește despre ridicarea unei stele deasupra Israelului, moment astronomic care va coincide cu venirea lui Iisus pe Pământ.

Rabinul vorbește și despre informațiile profetice oferite de cartea Zohar, o importantă carte de misticism a evreilor din secolul XVI. Acolo, conform lui Berge, scrie că Mântuitorul va apărea odată cu formarea noii stele, programată pentru anul 2022.

Berger se bucură de aprecierea a peste 3 miliarde de persoane din întreaga lume. Presa israeliană susține că multe din profețiile sale s-au împlinit de-a lungul timpului, scrie Breaking Israel News

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s