Sanhedrinul cheamă arabii să își asume rolul în al treilea templu, așa cum a fost profețit de Isaia

1. Luminează-te, luminează-te, Ierusalime, că vine lumina ta, şi slava Domnului peste tine a răsărit! Isaia 60

Sanhedrinul, o curte mandatată biblic de 71 bătrâni, a lansat o scrisoare în ebraică, engleză și arabă, invitând arabii ca fii ai lui Ismael să își asume rolul în sprijinirea ridicarii celui de-al Treilea Templu, așa cum a profețit Isaia. Această mișcare este mult mai mult decât simbolică. Se intenționează să se aducă întreaga lume cu un pas mai aproape de „pacea globală” care va caracteriza epoca mesianică.

Sinedriu_2Sanhedrinul (ebr. sanhedrin) sau sinedriul (gr. synedrion) este o instituție evreiască tardivă, un soi de comisie permanentă care se reunea de două ori pe săptămână în Templul de la Ierusalim.După tradiția evreiască și potrivit Bibliei, sanhedrinul venea de la Moise (Numeri 11, 16).

Sanhedrinul avea 71 de membri: Marele Preot, care era și președintele sanhedrinului, plus alți 70 (după numărul celor 70 de „bătrâni”/ „înțelepți” de care se înconjurase Moise — Ieșire 24, 1; Numeri 11, 16).

Dust clouds of camels shall cover you, Dromedaries of Midian and Ephah. They all shall come from Sheba; They shall bear gold and frankincense, And shall herald the glories of Hashem. Isaiah 60:6 (The Israel Bible™)

Sursa : BIN

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s